Lakástakarékkal kombinált OTP Bank hitelek

Miért előnyösek?

A lakástakarék szerződés által az ügyfelek kedvezőbb feltételekkel tudják hitelüket törleszteni ahhoz képest, mintha lakástakarék nélküli hitelt vettek volna igénybe és ebben rejlenek a különböző típusú kombinált termékek előnyei.

Lakástakarékkal kombinált OTP Bank hitelek

OTP  Lakástakarék Hitel

Az OTP kedvező hitellehetőséget kínál, ha alacsonyabb összegű hitelre van szüksége lakás vásárláshoz, felújításhoz vagy korszerűsítéshez bárkinek. Az ügyleti kamat a teljes futamidő alatt fix mértékű, így a hitelkérelmező által vállalt terhek hosszú távon válnak kiszámíthatóvá, és tervezhetőek lesznek egyben – tudtuk meg a lakáshitel témában is jártas hitelmindenkinek.hu portáltól.

Kinek és miért ajánlott?

Azoknak, akik kis összegű, végig kiszámítható, előrelátható finanszírozási formát keresnek lakáscéljaik megvalósításához. A kölcsön összege 250 ezer Ft és 2,2 millió Ft között, futamideje az igényelt összeg alapján 62 hónap lehet.

Miért is ajánlott? Azért mert:

  • Most 0 Ft* banki induló díj mellett igényelhet Lakástakarék Előhitelt az OTP-nél, /THM: 8,88%-11,98%**/
  • Fix kamat, Fix havi kiadás, Fix futamidő fix minden!
  • Gyors és egyszerű ügyintézés, nincs közjegyzői okirat!
  • Nincsenek rejtett költségek és törlesztőrészlet emelkedés!
  • 30%-os Állami támogatást vehet igénybe a hitelkérelmező a Lakástakarék után!
  • Családtagonként akár 2,2 millió Ft hitel igényelhető

Önerő lakásvásárlás esetén

Önerőnek számít lakásvásárlás esetén a készpénz. Csak akkor tudja a hitelkérelmet benyújtó a teljes vételárat hitelként igénybe venni, ha a vásárolandó lakáson kívül másik ingatlana is van ami bevonható fedezetként és a fix jövedelme is kellő fedezetet tud nyújtani a törlesztőrészlet  fizetésére. A plusz ingatlan fedezetnek nem kell a hitelkérő tulajdonában állni, és még az se kikötés, hogy közeli hozzátartozóé legyen. Aki hozzájárulását adja a banki jelzálogjog bejegyzéséhez, minden kizáró ok nélkül bárki lehet akié az ingatlan.

Ha az adott ingatlant áron alul akarják értékesíteni, csak ebben az esetben vehető fel a vételár 100%-ban. Önerő nélkül akkor valósulhat meg a lakásvásárlás, ha  az eladási ár jóval a valós eredeti érték alatt van.

Miért éri meg a cégeknek és a munkavállalóknak az adómentes lakáshitel támogatás?
Mind a dolgozónak, mind a munkáltatónak előnyös megoldást jelent a lakáshitel törlesztés adómentes támogatása.  Pont emiatt a  szabályozás helyesen, erőteljesen korlátozni akarja, hogy a kifizetés valóban a lakáshitel törlesztését szolgálja, segítsen a munkavállalón, de ne nyisson kiskapukat semmilyen másfajta cél eléréséhez.  Akkor éri meg a cégnek ezt a formát választani, ha tiszta helyzetben, adókockázat nélkül járhat el. A munkavállalók felől az érdeklődés óriási és a munkáltatók számára is előnyös a támogatás mindenképp.

Milyen hitel törlesztése támogatható adómentesen?

A vételár 30 százalékának erejéig vehető igénybe az adómentes munkáltatói támogatás a már meglévő méltányolható lakásigényhez nyújtott hitelhez, Maximum havi 83 ezer forint lehet új és régi lakásra, forint és devizahitelre egyaránt  a támogatási plafon öt éves periódust figyelembe véve. A szabad felhasználású hitelek semmilyen formában nem tartoznak a kedvezményezett hitelkörökbe!  A munkáltató amint befizeti a bank felé a támogatás összegét, a folyamatnak biztosítania kell azt, hogy ezt a fajta támogatást ne lehessen más célra felhasználni és kizárólag a munkavállaló hiteltörlesztését finanszírozza.

További OTP lakástakarék hitel segítség: hitel mindenkinek!